DE UNITS

UNITS IN DE VERKOOP

In totaal worden er 15 kwalitatief hoogwaardige units gerealiseerd met een loftachtige uitstraling. Fase 1 bestaat uit de eerste 5 units, de units zijn beschikbaar vanaf circa 163 m2 groot, dit metrage is als volgt verdeeld;

HoekunitMetrageRuimte
Begane grond88 m2Bedrijfsruimte
1e verdieping84 m2Kantoor / Werkruimte
TussenunitMetrageRuimte
Begane grond83 m2Bedrijfsruimte
1e verdieping80 m2Kantoor / Werkruimte

Het hoogwaardige en duurzame materiaalgebruik geven de units een absolute meerwaarde en zorgt voor een professionele uitstraling van uw onderneming.

Het terrein waar de units zich bevinden is 24/7 beveiligd, u kunt uw bedrijfsruimte en kantoorruimte dus altijd met een gerust hart achterlaten.

BEZICHTIGEN >

REEDS VERKOCHT

 • Fase 1100%
 • Fase 2100%
 • Fase 380%

 • Trap
 • Elektrische overheaddeur (4.00 m x 3.00 m)
 • Zelfstandige loopdeur
 • Aansluiting tot aan de meterkast
 • Rioolaansluiting
 • Vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²
 • Vloerbelasting 1e verdieping 400 kg/m²
 • Lichtstraat
 • Vrije hoogte begane grond; 3,25/3,5 m
 • Vrije hoogte 1 verdieping 3,25/3,5 m
 • Per unit zijn er 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar en 2 extra tijdelijke parkeerplaatsen. Tevens zijn er parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

BEZICHTIGEN >

BEZICHTIGEN >

De verkoopprijs per unit is vanaf € 199.500,- v.o.n. en exclusief BTW en te vermeerderen met bouwrente.

TussenunitHoekunit
vanaf € 215.000,-vanaf € 220.000,-

BEZICHTIGEN >

Wim Gietermans

Het Asterpark in Amsterdam Noord (vergelijkbaar met Dockerwerkers) is ook ontworpen door Gietermans & Van Dijk Architecten. Dit gebouw was genomineerd voor de Gouden A.A.P. 2013.

Het complex bestaat uit twee gebouwen aan weerszijden van een semi-openbare straat die loopt van de Asterweg tot aan het water. De zes bedrijfsunits op de kopgevels aan de Asterweg en aan het water zijn elk drie lagen hoog en de tweeëntwintig tussenunits zijn twee lagen hoog. De tussenunits kijken uit op de semi-openbare straat en staan met hun rug tegen de belendende panden aan.

Door een straat in het plan op te nemen bieden de architecten elke bedrijfsunit een connectie met het water en bovendien een eigen parkeerplaats aan de straat. De straat fungeert als een gezamenlijk binnenterrein. Het is een prettige buitenruimte, die ook echt als gemeenschappelijk aanvoelt. Dit wordt met name bereikt door de zorgvuldige detaillering van de gevelwanden, die zijn bekleed met een combinatie van aluminium sandwichpanelen en onbehandeld western red cedar hout. De warme geveldetaillering van de units aan de straat staat in groot contrast met de glazen gevels van de kopunits.

De units zijn door hun indeling en neutrale vormgeving geschikt voor een grote diversiteit aan kleine bedrijven. De begane grond van de tussenunits is bestemd voor bedrijfsruimte of opslag, terwijl de etage, met een verdiepinghoge glazen pui aan de straatkant, plaats biedt aan een klein kantoor. Elke unit beschikt over een eigen, beschutte entree met een parkeerplek en een overheaddeur. Deze deur kan eventueel vervangen worden door een glazen pui, zodat ook de ruimte op de begane grond geschikt wordt voor representatieve functies. De verdiepingsvloer is bovendien split-level, waardoor achterin de unit, op de begane grond, een extra hoge ruimte ontstaat. Boven de verspringing is over de breedte van de unit een daklicht gemaakt, dat door een uitsparing in de vloer ook de begane grond van extra daglicht voorziet. (ARCAM/RS)


83 M2 BEDRIJFSRUIMTE
80 M2 WERKRUIMTE

TE KOOP: 15 LUXE UNITS V.A. 215.000,-

LOCATIE >